Hyldeholmvej 25, 3630 Jægerspris

Nybbygget Lavenergihus

168 m2 parcelhus- som bygges som lavenergi hus med valmet tag, dobbeltcarport, stort udhus og høj kvalitet af byggematerialer og naturligvis efter gældende bygningsreglement. Huset indeholder: Entre med adgang til stort bryggers, 3 store soveværelser med tilhørende toilet og bad, stort master-bedroom med tilhørende toilet og bad, lækkert hvidt Svanekøkken med bl.a viktualierum/spisekammer, Amerikaner køleskab samt vinkøleskab i direkte forbindelse med alrum og stor opholdsstue, hvorfra der er udgang til overdækket terrasse og nem have. Der er endvidere jordvarmeanlæg, hvilket minimerer varmeudgiften.

I hele dette område er der rekreative områder og masser af liv mellem husene. Børn kan løbe trygt omkring og bydelen er lille, fredelig og hyggelig, men samtidig er her alt, hvad man har brug for til daglig. I kan gøre jeres små indkøb i den lille nærbutik og der er sportsanlæg og haller i nær området, hvor de mange forskellige lokale idrætsforeninger holder til.

Gerlev byder også på gode pasnings- og skoletilbud. Inden for en afstand af 100 meter ligger der daginstitutioner. Området ligger tæt på Roskilde Fjord, Frederikssund Golfklub, grønne områder og med kun ca 10 min bilkørsel til Frederikssund centrum og S-stationen.
.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.